Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Christines hilsen uke 32

Christines hilsen uke 32

Kurshøsten er i gang for fullt og mange av dere har allerede meldt dere på Overskudd 2017 – hvor blant annet resultatene fra pilotprosjektet blir presentert.

09.08.17

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

August er i gang og i Regnskap Norge er snart alle tilbake på jobb. Nedenfor følger relevante saker for denne uken.

Kurs

Flere er tilbake etter ferien og det merkes på kurspåmeldingene. Fristen for tidligrabatt gjelder ved påmelding innen 22. august, så vi anbefaler deg som ikke allerede har sett kursmenyen å melde deg på.

Særlig relevant er kurset Forberedelse til kvalitetskontrollen for deg som forventer kontroll i nær fremtid. Kurset er satt opp flere steder i landet og avholdes i september.

OVERSKUDD 2017

Vi har hittil fått 390 påmeldinger til arrangementet Overskudd 2017 som går av stabelen 20.–22. september, så se om ikke det er noe du bør melde deg selv og kollegene dine på før det blir fullt!   

Under arrangementet vil vi dele ut prisen Årets overskudd – regnskapsbransjens svar på Oscar-prisen. Bli med og nominer den på din arbeidsplass som strekker seg litt lenger og bidrar positivt til å løfte bransjen og menneskene rundt seg!

Forretningsutvikling

Mandag i neste uke presenterer vi den siste av regnskapsbedriftene som har vært med i pilotprosjektet vårt, hvor vi setter bedriftene i stand til å møte det digitale skiftet og markedsendringene. Det er et utrolig lærerikt prosjekt, både for pilotbedriftene og Regnskap Norge. Vi ser frem til å presentere resultatet for dere under Overskudd 2017!

Høringssvar

Etter behandling i Fagutvalget har vi gitt svar til forslag om endring av opplysningsplikten for enkelte næringsinntekter i a-ordningen

Det ligger an til at næringsinntekter som fortsatt ligger igjen i a-ordningen, typisk honorar til forfattere, musikere mv, flyttes over til RF-1321 Betalinger til selvstendig næringsdrivende. Vi har stilt oss positive til dette, men har samtidig minnet om at vi ønsker endringer i opplysningsplikten på området.