Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Christines hilsen uke 33

Christines hilsen uke 33

Høstens store happening, Overskudd 2017, har nå mer enn 450 påmeldte! Få med deg tidligrabatten ved kurspåmelding innen 22. august.

15.08.17

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Høsten er definitivt i gang! 

Har du fremtiden som perspektiv gjelder nye krav og omstilling

– Hva ER en rådgiver? Jeg opplever begrepet som en floskel i mange tilfeller, sier daglig leder og eier i Vingman, Halvard Rype. Denne uken presenterer vi den tredje bedriften som har deltatt i Regnskap Norges pilotprosjekt. «Rådgiver», «hjelper» og «skybasert regnskap» havner fort i ordskyen for fremtidens regnskapsbransje. Blant tingene det jobbes videre med i Vingman etter pilotfasen, er å definere rådgiverrollen. 

Nå må du skynde deg!

Pilotbedriftene kommer på Overskudd 2017 og rundt 450 andre regnskapsfolk har meldt seg på. Det er vi strålende fornøyde med, og vi gleder oss veldig! Påmeldingsfristen er satt til førstkommende mandag, 21. august. Meld deg på, meld deg på! 

Tidligrabatten for påmelding til fagdager i Norge og Strømstad gjelder til og med 22. august, som jo er rett over helgen, så her er det penger å spare på å være ute før fristen. 🙂

IT i praksis, digital status Norge 2017

Fire av oss fra administrasjonen i Regnskap Norge var nylig på konferansen «IT i praksis, digital status Norge 2017». Det handlet om IT-strategiske utfordringer, trender og erfaringer blant norske bedrifter. Rett og slett en status på hvor langt vi har kommet med digitalisering av privat og offentlig sektor. Selskapet Rambøll har tatt utgangspunkt i beste praksis i norske virksomheter på løsninger og metoder, og utviklet en rapport som verktøy for å kvalitetssikre dagens og fremtidens IT-strategiske beslutninger. Rapporten kan du bestille fra Rambøll.

Forberede de nye regnskapsfolkene på morgendagen

Denne uken skal Hans Ellefsen skal holde et innlegg for årets nye bachelorstudenter som har valgt regnskapsførerfag og økonomi og administrasjon på Høgskolen i Innlandet, Campus Rena. Hans vil fortelle studentene hva som møter dem i yrkeslivet og utviklingen vi ser for oss i regnskapsbransjen, blant annet relatert til teknologi og kundekommunikasjon som inngår i studieplanen deres. Vi oppfordrer dere til å ta de unge, lovende vel imot etter endt studie – som pilotbedriften Vingman valgte å gjøre. Det kan lønne seg.

Oppdatert regelverkshefte

Regelverksheftet er oppdatert med siste lov- og forskriftsendringer. I denne utgaven er også det etiske regelverket tatt med. Regelverksheftet er en samling med viktige rettskilder for regnskapsbransjen, og et nyttig verktøy i hverdagen. Det lille røde orakelet kan bestilles her.