Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Mine Kurs – ny tjeneste på regnskapnorge.no

Mine Kurs – ny tjeneste på regnskapnorge.no

Hold oversikt over påmeldte og gjennomførte kurs

29.08.17

Skrevet av  Geir Sandvik / IKT leder

Del

Den nye siden gir ønsket informasjon på en enkel måte.

Regnskap Norge har lansert en ny og forbedret utgave av «Mine kurs»-sidene, hvor våre medlemmer og andre kurskunder kan holde oversikt over kurs man skal ta eller har tatt. De nye sidene er laget med vekt på et enkelt design, slik at det skal være enkelt å finne informasjonen man er ute etter.

Siden er delt opp i to seksjoner – en for kurs man er meldt på, og en for kurs man allerede har tatt. Når man har funnet riktig kurs i listen kan man enkelt åpne raden slik at man finner flere detaljer om kurset.

Du finner de nye sidene ved å gå til menyvalget «Mine kurs» under Kurs i hovedmenyen.

Pågående kurs

På siden for pågående kurs kan man se informasjon om hvor kurset arrangeres. Det finnes en lenke for automatisk overføring til kalender, for eksempel Outlook. Dokumentasjon for kurset kan lastes ned enkeltvis eller samlet i en zip-fil.

Du kan også enkelt finne og starte nettkurs fra sidene. Hvis du stanser midt i et kurs husker siden hvor langt du var kommet, slik at du kan fortsette på samme sted neste gang. Med de nye sidene kan du også enkelt holde øye med utløpsdatoen. Alle nettkurs er tilgjengelige i seks måneder og du kan fritt se dem så mange ganger du vil innenfor denne perioden.

Historiske kurs

Når du har gjennomført et kurs, enten det er stedlig eller på nett, flyttes det over til seksjonen «Historiske kurs». Her vil du alltid kunne finne kurs du har tatt tidligere. Under historiske kurs er det også mulig å laste ned kursbevis.

Medlemmer i Regnskap Norge vil også finne to knapper i toppmenyen som gir utvidet funksjonalitet. Den ene knappen lar deg hoppe til siden «Min oppdatering», der det er enkelt å se personlig status eller skrive ut siste periode. Den andre knappen lar deg legge inn kurs som er tatt hos andre enn Regnskap Norge, slik at du får en komplett oppdateringsoversikt.

Videre utvikling

De nye sidene vil gradvis bli videreutviklet. Neste steg vil være visning av deltakerlister for kursene, for alle som ikke har reservert seg mot visning. Lengre frem ønsker vi å skape et felles forum der alle som deltar på et kurs kan søke råd hos hverandre, eller kanskje også hos kursleder.

 

Regnskap Norge vil gjerne høre din mening om de nye kurssidene. Har du et ønske eller en god idé kan du sende den til post@regnskapnorge.no. Merk e-posten med «Min Side-idé».