Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Årets overskudd – her er finalistene!

Årets overskudd – her er finalistene!

I kåringen av Årets overskudd har vi sett etter de personlige bidragene og vi har fått inn mange gode nominasjoner.

20.09.17

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

De tre finalistene

I en krevende arbeidshverdag er det viktig å heie hverandre frem, og strekke seg litt lenger for å nå sine egne og bedriftens mål. Vi har rett og slett bedt deg nominere din beste kollega og av alle nominasjonene vi fikk inn har juryen nå plukket ut tre finalekandidater.

Her er finalistene:

Omtalt som fremtidens regnskapsfører

Bente Sjøbakk jobber i Conto Regnskap i Trondheim. Hun kom rett fra skolebenken i 2015, og har etter to år nå søkt om autorisasjon som regnskapsfører.

Årsoppgjør, lønn og regnskap satt tidlig i fingrene, og hun etablerte raskt også en veldig god kundedialog. Hun har stor tillit, og selger inn tekniske løsninger og støttesystemer som forenkler grensesnittet mellom regnskapsfører og kunden.

Hun er selv gjerne først ute med å ta i bruk ny teknologi med sine kunder. Bente elsker utfordringer og tar gjerne på seg nye oppgaver, og har gjerne opplæring av nye ansatte og kunder. I tillegg er hun oppriktig engasjert i hva kundene driver med. Av sin arbeidsgiver blir hun omtalt som fremtidens regnskapsfører.

Ser nye muligheter innen teknologi, og har et bankende hjerte for kundene og de ansatte

May Britt Westreng har vært i bransjen i over 30 år, og leder i dag WePe Regnskap AS i Bjørkelangen, som med alle avdelinger har 45 ansatte.

May Britt er ansvarlig for å levere god kvalitet i bransjen, se muligheten hos kunden og bistå med aktiv rådgivning som gir en merverdi for kunder, byrået og bransjen som helhet.

Hun har et bankende hjerte for kundene og de ansatte. I tillegg er hun svært nysgjerrig på å utvikle seg selv for å gi overskudd for selskapet, ansatte, bransjen og kundene. Hun er god på fag, men også til å se nye muligheter innen teknologi, blant annet skybaserte løsninger. 

Et forbilde som vil ta bedriften og kundene videre til neste «nivå»

Sten Rønningen har jobbet i Accountor Regnskapshuset Lillehammer i en årrekke, og blir omtalt som et forbilde for hele bedriften.

Han ser det meste som en utfordring, er løsningsorientert og alltid involvert når oppdrag endres eller nye skal igangsettes. Mange som er i oppstart med kunder går via Sten for å sette de riktige rutinene, og han er veldig godt likt blant kundene.

Sten vil ta bedriften og kundene videre til neste «nivå», da han mener at alt kan gjøres bedre og smartere. Han gir alltid litt ekstra og tar gjerne en diskusjon rundt hvordan selskapet skal innrette seg i fremtiden. 

Kåring av vinneren av Årets overskudd

Hvem av de tre finalistene som går av med seieren avsløres under festmiddagen torsdag kveld.

Juryen 

Juryen består av Regnskap Norges styreleder Tony S. Olsen, administrerende direktør Christine Lundberg Larsen og prosjektleder for Overskudd 2017, Ragnhild Skahjem Tofastrud.