Top
GP Økonomi / Forretningsutvikling  / En eventyrlig respons!

En eventyrlig respons!

Etter pilotbedriftenes presentasjon av prosjektet med forretningsutviklingspakken på Overskudd 2017 har responsen fra bedrifter som vil være med vært langt over forventning.

27.09.17

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Stig Vestnes fra Fokus Regnskap på Overskudd 2017

Under Overskudd 2017 møtte vi pilotbedriftene som har vært med på Regnskap Norges prosjekt med forretningsutviklingspakken. De fortalte engasjert om sin reise og de utfordringene de møtte underveis i pilotprosjektet. Og dette er bare starten! De har nå fått en bevissthet og et eierskap til hvordan de må jobbe fremover – som de entusiastisk omfavner. 

Det har vært en eventyrlig respons etter presentasjonen på Overskudd 2017. – Det er tydelig at vi har truffet et behov, sier prosjektleder Morten Aasen henrykt. – I løpet av tre dager ble det inngått 10 avtaler om forretningsutvikling. Bedriftene vi snakker med fremhever at dette er noe de har sett etter lenge. De har hatt vanskeligheter med å komme i gang på egenhånd, men med forretningsutviklingspakken har de en god gjennomføringsplan.

Ble du også nysgjerrig på forretningsutviklingspakken?

Programmet utfordrer den eksisterende forretningsmodellen i virksomheten og involverer derfor alle ansatte i bedriften.

Gjennom programmet vil den deltakende bedriften styrke endrings- og innovasjonsevnen. Det gjør virksomheten i stand til å sette i gang en selvgående lærings- og utviklingsprosess med en tydelig retning. 

Forretningsutviklingen er satt i system og prosessen går over en periode på 6-7 måneder med egeninnsats (arbeids- og treningsoppgaver) og samlinger. Vi benytter oss av veiledere med lang erfaring innen eget fagfelt og fra å jobbe med bransjen.

Programmet er testet ut på tre piloter og revidert i tråd med erfaringene. Det er følgelig et gjennomprøvd program som nå tilbys alle medlemsbedrifter i Regnskap Norge.

Morten Aasen og Hans Christian Ellefsen er klare til å bistå deg!

Les mer om program for forretningsutvikling, ring Morten Aasen på 928 57 048, som gjerne tar en prat med deg, eller send en e-post til morten.aasen@regnskapnorge.no