Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Christines hilsen uke 47

Christines hilsen uke 47

Hyggelig besøk av ERFA-gruppe og ikke fullt så hyggelig besøk av Ylva har vært med på å prege uken som har gått.

24.11.17

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

På bildet: Rune Berg, Geir Frøshaug, Grethe Trosvik, Mary Ann Huse, Ragnhild , Sverre (stående), Inger-Lise, Hans-Petter Nordby, Svein Haugom og Olav Kjøs

Møte med ERFA Akershus /Oslo VII

ERFA-gruppen besøkte Regnskap Norge torsdag. De fikk blant annet høre om våre strategiske møteplasser, det nye medlemssenteret og blockchain.

Vi syns det er veldig stas å få besøk av medlemmer, og vil gjerne ha besøk av flere! 

Forbered kundene til årsoppgjøret

For å avlaste dere i kundekommunikasjonen sendte vi nylig ut en sjekkliste over de mest aktuelle forholdene dere trenger informasjon om for å kunne utarbeide årsoppgjøret på.

Vi har også publisert en video-post på Facebook med lenke til listen, som dere gjerne kan dele med deres kunder.

Ylva ødela

Denne uken har vi kjempet mot naturkreftene. Stormen Ylva skapte problemer for fagdagene rundt om i det forblåste landet vårt. Vi måtte blant annet avlyse et kurs fordi flyet med kursleder som skulle til Trondheim landet i Ålesund.

Som dere vet har vi flinke og dedikerte kursholderne. En av dem overnattet i bilen på Gardermoen for å komme seg frem til kursstedet i tide, da alle hotellene var fulle på grunn av været …

Vi fortsetter optimistisk neste uke – med fagdager i både inn- og utland, og årets kanskje viktigste kurs, Skatt og regnskap, gjennomføres i 26 byer frem mot jul.

Regnskapsbyrå til inspirasjon

Som leder for Regnskap Norge har jeg noen styreverv, blant annet i styret for Norsk Regnskapsstiftelse (NRS) og Virke Regnskap.

Sistnevnte hadde styremøte denne uken, da jeg fikk møte daglig leder for Accountor Røros, Koppang og Tynset, Guro Svae. Det var inspirerende å høre hvordan de jobber og hva de er opptatt av!

De opererer stort sett alltid med fastpris. De ansatte er opptatt av rådgivning og fakturerer også for alle tjenester de gjør for kundene utover avtalen.

Tilbakemeldingene fra kundene er svært positive – de liker å ha en fast pris å forholde seg til og ser verdien av tilleggstjenestene. En egen gruppe som har spesialisert seg innen lønn er kanskje et av de mest lønnsomme områdene i virksomheten.

De jobber i åpent landskap – som bidrar til god samhandling og kompetansedeling. Svae selv flytter jevnlig kontorplass i landskapet, slik at hun blir godt kjent med alle ansatte.