Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Christines hilsen uke 50

Christines hilsen uke 50

Vårt første medlemsmøte-webinar ble en suksess og med ny synlighetskampanje vil vi øke bevisstheten rundt kompetansen i bransjen.

15.12.17

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Vi møter Ingeborg Johannessen fra BDO og Cecilie Kronstad fra Tun Media i filmen som publiseres i uke 51.

Siste runde med årets fagdager er tilbakelagt. Takk for alle gode tilbakemeldinger! Det har vært hektisk den siste tiden, men nå roer det seg nok litt før jul. 

Ny synlighetskampanje

For å øke bevisstheten rundt regnskapsførerens kompetanse, vil vi i slutten av desember og i januar sette søkelyset på regnskapsførerens rådgiverrolle gjennom kampanjen «Ingen kjenner deg bedre». Gjennom fire filmer vises – med humor og glimt i øyet – at ingen kjenner kundene sine bedre enn regnskapsføreren. Filmene legges ut i neste uke og i januar, og du kan se dem på Regnskap Norges Facebook-side.

For å forsterke budskapet i filmene vil de bli støttet av annet innhold, blant annet artikler som går mer i dybden rent faglig.

Kampanjen omfatter også et løp inn mot media der vi jobber aktivt for å fremme budskapet.

Medlemsmøte-webinar

Tirsdag denne uken hadde vi vår første live-sending. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra dere og det var hele 330 som fulgte med på sendingen, noe vi er veldig fornøyd med!

Webinaret var en kortversjon av medlemsmøtene, som vi også har hatt rundt i flere byer de siste ukene. Vi kommer til å fortsette med webinarer fremover og håper vi på denne måten kan nå flere medlemmer med dagsaktuelle temaer på en enkel måte.

Om du ikke fikk det med deg, kan du se opptak av webinaret her

idragsytere foran og bak kamera: Hilde, Inger-Lise, Christine, Christian, Geir. Foran Ragnhild og Hans.

Besøk av ERFA Buskerud II

Mandag fikk vi besøk av ERFA Buskerud II. For en inspirerende gjeng! Det kom mange gode innspill og ble gode diskusjoner.

De møtte Morten Aasen og fikk høre mer om Forretningsutviklingspakken, Hanne Opsahl fortalte hvordan vi jobber med det politiske og Inger-Lise Haare om møteplassene våre.

Tusen takk for besøket!

ERFA Buskerud II

I tillegg møtte jeg en julestemt ERFA-gjeng fra Oslo torsdag, hvor ledelse som fag stod på agendaen og ulike temaer rundt dette ble diskutert. 

Regnskapsførerloven

Arbeidet i lovutvalget går fremover! På møte denne uken diskuterte vi blant annet formål, foretakskrav og etterutdanning.

Utvalget går inn for samme grunnlag for autorisasjonsplikt som i dag. Dette er i tråd med det vi har brakt inn.

I tillegg er det flertall for å fjerne daglig leder-kravet og gi større fleksibilitet i etterutdanningskravet.

Dette er viktige gjennomslag for Regnskap Norge, som har vært høyt etterspurt blant medlemmene.