Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Nytt styre i Regnskap Norge

Nytt styre i Regnskap Norge

Vi gratulerer og ser frem til å jobbe med dere!

13.06.18

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

F. v. Cedric Gormond, Anne Kari Iversen, Bjørn Steinar Hillerøy Økland, Berit Taraldsen Benum, Peer Veiby og Thea Caroline Korslund.

Under generalforsamlingen 13. juni på årsmøtet ble nytt styre valgt. 

Det nye styret består av styreleder Peer Veiby (Veiby Økonomi, Hønefoss), nestleder Cedric Gormond (Vangdal Regnskap, Bergen), Bjørn Steinar Hillerøy Økland (Azets Allianse AS, Sandnes), Martha Borøy (Regnskaps Companiet, Kristiansand), Thea Caroline Korslund (Adacc Regnskap, Oslo), Anne Kari Iversen (Økonomiservice AS, Lakselv) og Berit Taraldsen Benum (KL Regnskap Taraldsen, Steinkjer).

Varamedlemmer er Stig Vestnes (Fokus Regnskap, Fosnavåg), Tine Solenby (Sparebank 1 Økonomihuset, Hønefoss) og Andreas Granrud Helset (Econpartner, Oslo).

I sin takketale sa ny styreleder Peer Veiby: – Vi har en utrolig flott skute som snart fyller 50 år. Her ligger det historie og kjærlighet vi skal ta godt vare på. Skuta blir vedlikeholdt og, enten vi liker det eller ei, så skjer det nå og da oppgraderinger og endring for å holde tritt med utviklingen. Dette gjelder ikke bare i foreningen, men alle regnskapskontorer er i endring når det gjelder teknologi, nye arbeidsmetoder og tjenester. Og mer enn noen gang trenger vår bransje ledere som kan stå ved roret, også i dårlig vær, slik at vi kan «stå han av» … Jeg er glad for at vi har et godt mannskap med Christine ved roret.

Her kan du se styremedlemmenes motivasjon for vervet.