Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Christines hilsen uke 34

Christines hilsen uke 34

Ny ressurs på fagsupport med kompetanse innen arbeidsrettslige spørsmål, HR og lønn.

23.08.18

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Harald Breivik er ny ressurs på fagsupport.

Vi har fått inn en ny ressurs, som nok er kjent for flere av dere. Harald Breivik, som mange kjenner som en dyktig foredragsholder, har hatt sin første runde på fagsupporten og vil være tilgjengelig fremover på onsdager.

Harald vil bistå med sin ekspertise på arbeidsrettslige spørsmål, HR og lønn, både på e-post og telefon. Harald har bred erfaring fra egen advokatpraksis og Skattedirektoratet.

Hva kan regnskapsfører rådgi om?

Vi snakker mye om rådgivning og regnskapsførernes mulighet til å yte enda bedre tjenester innenfor rådgivning ut til kundene. I dialog med dere har ett av temaene vært at det er vanskelig å avgrense hva som er greit for en regnskapsfører å gi råd om, og hva som ikke er greit. I samarbeid med Harald kan vi nå tilby et nytt kurs som tar for seg dette og som kan være et fint utgangspunkt for videre diskusjoner – Regnskapsførers ansvar som rådgiver i arbeidsrettsspørsmål.

Vi er glade for å ha fått Harald med på laget!

Nominer til Årets overskudd!

Nå jobber vi blant annet med å forberede konferansen Overskudd, som går av stabelen 19.–20. september. Blant de veldig hyggelige oppgavene finner vi gjennomgang av nominasjonene til Årets overskudd.

Med prisen ønsker vi å fremheve de som bidrar til utvikling i bransjen, og vi ser etter de personlige bidragene. Alle kan nominere og det er fortsatt mulig!

Premien er en dag med coaching til en verdi av 30 000 kroner. Dette kan være rettet mot personlig utvikling eller utvikling av bedriften.

Møte i Disiplinærutvalget

Mandag hadde Disiplinærutvalget møte, hvor det denne gangen bare var én kundeklage til behandling. Utvalget behandler saker som oversendes fra kvalitetskontrollutvalget, og klager på medlemmer som kommer fra kunder, andre medlemmer eller andre parter med klageinteresse.

Disiplinærutvalget gjør en viktig jobb for foreningen når det gjelder kvaliteten i bransjen. Medlemmene i utvalget er leder Ingebjørg Harto, Simon Dahl og Liv Valentinsen. Liv er ny i utvalget og hadde sitt første møte på mandag.