Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Årets overskudd 2018 – her er finalistene

Årets overskudd 2018 – her er finalistene

Juryen har igjen sett etter de personlige bidragene, og finalistene er plukket ut blant mange gode nominasjoner.

18.09.18

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

F.v. finalistene Karl Asbjørn Kjennerud, Sparebank 1 Økonomihuset AS, Hønefoss, Ola Nygård, Jansson & Larsen Regnskap AS, Stavanger og Linn Murray, Økonomisjef Til Leie AS, Stjørdal

Vi gratulerer finalistene Karl Asbjørn Kjennerud i Sparebank 1 Økonomihuset AS på Hønefoss, Ola Nygård i Jansson & Larsen Regnskap AS i Stavanger
og Linn Murray i Økonomisjef Til Leie AS på Stjørdal!

Regnskap Norge ønsker å fremheve personer som innehar verdiene nysgjerrig, ansvarlig, modig og engasjert OG er et forbilde som bidragsyter.

Under følger begrunnelsene for nominasjonene til finalistene:

Alltid tid og alltid et svar

Som daglig leder i Sparebank 1 Økonomihuset AS på Hønefoss gjør Karl-Asbjørn Kjennerud en fantastisk jobb for de ansatte. Han har alltid tid dersom det er noe despør om. Karl-Asbjørn er “kunnskapsrik til tusen” og gir seg ikke før han har et svar å gi. Nærmere bestemt et levende leksikon. Finalisten holder seg oppdatert på nyheter og er alltid klar for nye utfordringer. Han tar ansvar for de ansatte i forskjellige situasjoner, er levende interessert i de ansattes ve og vel, og gir seg ikke før ting er i orden.

Kombinerer rådgiverrollen med god systemkunnskap

Ola Nygård er en engasjert, nysgjerrig og ansvarlig kollega som tross sin unge alder tar alle utfordringer på strak arm.
Han har sommeren 2018 fått godkjenning som autorisert regnskapsfører. Ola fremstår med stor selvtillit faglig, noe som gjør at han får god dialog med og tillit hos kundene. Han er oppriktig engasjert i hva kundene driver med, og en pådriver til å finne de beste løsningen for kunden.
Ola er åpen for å ta i bruk ny teknologi og sette dette i system. Med denne innstillingen til en ny hverdag for regnskapsførerne er han i dag en god kollega å spørre om hjelp og råd. Ola har tatt steget opp til «rådgiver»-rollen og kombinerer denne med god systemkunnskap. 

Stor bidragsyter til at kundene når sine mål

Linn Murray har vært ansatt i Økonomisjef til leie AS siden 2006. Hun har en arbeidskapasitet uten grenser og gjør alltid sitt ytterste for at vi skal nå våre mål (og gjerne litt mer enn det), samtidig som hun er en stor bidragsyter til at kundene også når sine. Alltid i godt humør og bruker gjerne humor som verktøy når det korker seg litt til. Linn tar ansvar utover det man kan forvente når andre i bedriften trenger hjelp. Etter en litt turbulent periode i bedriften i 2017 tok Linn over lederansvaret – samtidig som hun også sørget for at kundene fikk utført tjenestene ved at hun selv jobbet som en helt og ved hjelp av innleide vikarer. Dette bidro sterkt til at Økonomisjef til leie klarte budsjettert resultatmål i 2017.

Hvem av de tre verdige finalistene som blir Årets Overskudd får vi vite under festmiddagen onsdag den 19. september. Vinneren får en premie bestående av en dag med coaching til en verdi på kr 30 000. Dette kan være rettet mot personlig utvikling eller utvikling av egen bedrift.

JURYEN 

Juryen består av Regnskap Norges styreleder Peer Veiby og administrerende direktør Christine Lundberg Larsen.