Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Nytt styremedlem fra Regnskap Norge i Regnskapsstandardstyret

Nytt styremedlem fra Regnskap Norge i Regnskapsstandardstyret

Hans Christian Ellefsen i Regnskap Norge er valgt inn som nytt styremedlem i Regnskapsstandardstyret (RSS).

01.07.20

Skrevet av  Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Del

årsmøte i Norsk RegnskaspsStiftelse 29. juni ble Hans Christian Ellefsen, leder for teknologi og innovasjon i Regnskap Norge, valgt som nytt medlem i RSS frem til 2023. 

RSS er det standardsettende organet i Norsk RegnskapsStiftelse. Organets hovedoppgaver er å vedlikeholde norske regnskapsstandarder, følge utviklingen av IFRS, delta i arbeidet med forenklet IFRS i Norge og fastsette standarder for små foretak og ideelle organisasjoner.

Ellefsen er statsautorisert revisor og IFRS-akkreditert fra sin tid i EY. For tiden jobber han med det nordiske prosjektet «Nordic Sustainability Reporting Standard for SMEs» i regi av Regnskap Norge i samarbeid med Nordic Accountant Federation (NAF).