Top
GP Økonomi / Arbeidsgiveravgift  / Oppdatering KS Komplett – hvitvaskingsrutine for EPF, opplæringsplan og avstemmingsskjema AGA

Oppdatering KS Komplett – hvitvaskingsrutine for EPF, opplæringsplan og avstemmingsskjema AGA

I KS Komplett finner du nå en hvitvaskingsrutine tilpasset regnskapsforetak organisert som enkeltpersonforetak. I tillegg kommer opplæringsplan på hvitvaskingsområdet og avstemmingsskjema tilpasset lavere arbeidsgiversavgift for tredje termin.

03.07.20

Skrevet av  Knut Høylie, Regnskap Norge

Del

Den nye hvitvaskingsrutinen for enkeltpersonforetak er bygget opp på samme måte som rutinen som gjelder regnskapsførerselskaper. I og med at det er en del vesentlige forskjeller i særlig ledelsesstruktur mellom selskaper og enkeltpersonforetak, har vi valgt å lage en egentilpasset for enkeltpersonforetakene.

Abonnenter på KS Komplett finner rutinen på kskomplett.no under menyvalget 5. Hvitvaskingsrutine. Rutinen har fått navnet «Hvitvaskingsrutine for regnskapsførerforetak (EPF)«.

Les mer om hvitvaskingsrutinen.

Opplæringsplan

I likhet med hvitvaskingsrutinen for enkeltpersonforetak er den planlagte opplæringsplanen sterkt forsinket som følge av koronakrisen. Nå nærmer den seg sluttføring, og forventes publisert i KS Komplett tidlig neste uke.

Vi oppdaterer denne artikkelen når opplæringsplanen er publisert.

Vi beklager forsinkelsen på det sterkeste.

Avstemmingsskjema for arbeidsgiveravgift

Vi legger snarlig ut justert skjema for avstemming av arbeidsgiveravgift, hvor vi har innarbeidet redusert arbeidsgiveravgiftssats for tredje termin. 

Vi oppdaterer denne artikkelen når avstemmingsskjemaet er publisert.