Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Regnskap Norge-podden: Hva ligger i begrepet mangfoldsledelse og hvordan kan dette bidra til innovasjon?

Regnskap Norge-podden: Hva ligger i begrepet mangfoldsledelse og hvordan kan dette bidra til innovasjon?

Møt Loveleen Rihel Brenna, forretningsutvikler, forfatter og foredragsholder, med spisskompetanse innen mangfoldsledelse.

08.12.20

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Loveleen Rihel Brenna og Christine Lundberg Larsen i studio.

Mange er ikke flinke nok til å definere hva de mener er mangfold i sin bedrift. Det er masse kompetanse ute i hver bedrift som ikke tas i bruk. Her ligger det stor innovasjonskraft, sier Loveleen Rihel Brenna.

I denne podkast-episoden møter du Loveleen Rihel Brenna. Hun er daglig leder i Seema-senter for mangfoldsledelse, og har jobbet med inkluderings- og mangfoldsarbeid i Norge i over 25 år. Brenna er også initiativtaker til, og har bidratt under arbeidet med utviklingen av verdens første ISO-baserte, nasjonale standard for mangfoldsledelse. Nå gir hun opplæring til bedriftsledere som vil sertifisere seg i mangfoldsledelse.

Loveleen forteller om hvorfor hun mener det er sunt for enhver bedrift å tenke på mangfold, hvordan god mangfoldsledelse kan føre til økt innovasjon og økt potensiale, og hva hun anser som suksessfaktorene for å lykkes med dette.

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts

Hør Regnskap Norge-podden på PC