Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Regnskap Norge-podden: Møt den nye skattedirektøren, Nina Schanke Funnemark

Regnskap Norge-podden: Møt den nye skattedirektøren, Nina Schanke Funnemark

Vi skal fortsette arbeidet med forenklinger for næringslivet!

21.12.20

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Skatteetaten skal være innovativ og utviklingsorientert, sier skattedirektøren i samtale med Christine Lundberg Larsen.

Denne gangen møter du Nina Scanke Funnemark i Regnskap Norges podkast. Funnemark kommer fra stillingen som administrerende direktør i Lånekassen, og er Norges første kvinnelige skattedirektør. Før hun var innom Lånekassen i to år, hadde hun 22 års fartstid fra Skatteetaten, bl.a. som assisterende skattedirektør og regiondirektør i Skatt sør.

Funnemark forteller om viktigheten av forenklinger og forutsigbarhet, og hvordan Skatteetaten jobber konkret med dette. Hun snakker også om hvordan Skatteetaten jobber med dialogen med brukerne, og betydningen av et godt samarbeid med regnskapsbransjen.

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts

Hør Regnskap Norge-podden på PC