Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Regnskap Norge-podden: Digitalisering, konsolidering og bærekraftsrapportering

Regnskap Norge-podden: Digitalisering, konsolidering og bærekraftsrapportering

Hvordan beskriver ukens gjest regnskapsbransjen? Sexy! Digitalisering, konsolidering og bærekraftsrapportering er tema når Ronny Thomas Jenssen i Sparebank 1 Regnskapshuset gjester Regnskap Norge-podden.

10.05.21

Skrevet av 
Regnskap Norge

Ronny Thomas Jenssen er ukens gjest i Regnskap Norge-podden.

Ukens gjest mener det har blitt mer sexy å jobbe i regnskapsbransjen; 

–  Et tips, siden det er blitt så sexy å jobbe i denne bransjen; når jeg er ute på barer, så forteller jeg ikke at jeg jobber i regnskapsbransjen. Da får jeg ikke fred. Jeg sier at jeg er filosof isteden, da får jeg være i fred. 

Ronny Thomas Jenssen jobber i Sparebank 1 Regnskapshuset. Der er han divisjonsdirektør storkunde og har ansvar for fag- og digitale tjenester. Han har bevilling som statsautorisert revisor og er autorisert regnskapsfører. I tillegg har han erfaring fra ulike lederstillinger i PwC, KPMG og Forsvaret, og ikke minst er han assisterende professor ved NTNU i Trondheim. 

I denne ukens episoden av Regnskap Norge-podden snakker han om trender i regnskapsbransjen, deriblant digitalisering, konsolidering, bærekraft og bærekraftsrapportering. Han har en klar oppfordring til bransjen; 

– Kjære kolleger, regnskapsførere og regnskapsprodusenter, nå blir vi kallet igjen. Men ikke for det finansielle, men for å hjelpe samfunnet og næringslivet til å rapportere på ikke-finansiell informasjon. Og vet du hva? Det er ingen som er bedre forberedt på det enn vi! 

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify 

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts 

Hør Regnskap Norge-podden på PC