Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Regnskap Norge-podden: Få ekspertens tips til hvordan du får mer i pensjon

Regnskap Norge-podden: Få ekspertens tips til hvordan du får mer i pensjon

Hva vet du om egen pensjon? Hva er dine drømmer for pensjonstiden? I ukens episode deler Lasse Rudi, ekspert på pensjon, sine beste tips.

07.06.21

Skrevet av 
Regnskap Norge

Hør ekspertens tips om pensjon! T.v. Christian Engeskaug, konstituert administrerende direktør i Regnskap Norge, og t.h. Lasse Rudi, ekspert på pensjon.

De fleste vet det er viktig med pensjon. For mange er det allikevel vanskelig å forholde seg aktivt til penger som ikke kommer på konto før om mange tiår.   

Lasse Rudi, ekspert på pensjon og leder for strategisk kundeutvikling i Storebrand, gjester denne ukens episode av Regnskap Norge-podden. Han betrakter pensjon som din fremtidige lønn, og er tydelig på at du allerede i dag kan sikre «høyere lønn» i pensjonstiden.  

Sammen med vert Christian Engeskaug, konstituert administrerende direktør i Regnskap Norge, snakker Lasse om hvordan pensjon fungerer, hva den består av og hvilke typer pensjon som finnes.  

Hva drømmer du om? 

Mange unge lever i nåtiden og bruker heller penger på dagens enn morgendagens gleder. Lasse forteller at det er viktig å ta et aktivt valg i forbindelse med hvordan din pensjonisttilværelse skal se ut, og påpeker fordelen med å spare til pensjon fra ung alder. 

– Hva er dine drømmer for pensjonstiden? Så ja, hvorfor ikke bruke penger på en øl når du er 30 år. Gjør det – for all del det. Men, når du er ung så trenger du ikke å spare mye før det får en kjempeeffekt på pensjonen. 

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify 

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts 

Hør Regnskap Norge-podden på PC