Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Hør på podkast i sommer

Hør på podkast i sommer

Trenger du noe å lytte til på late feriedager? Regnskap Norge-podden er aldri langt unna.

07.07.21

Skrevet av 
Regnskap Norge

Regnskap Norge-podden er for alle som er interesserte i regnskap og økonomi. Podden tar for seg aktuelle temaer innen samfunn, økonomi, næringsliv, teknologi, ledelse og bærekraft.

I strålende sol eller piskende regn, på vindstille dager eller dager med ulende nordavind, i innland eller utland, på kysten eller på fjellet, på båten eller på land – Regnskap Norge-podden er tilgjengelig hele sommeren.

Her har vi samlet de siste 5 episodene for deg:

Episode 29 – Pass opp for svindel i sommer!
Sommeren er høytid for såkalt direktørsvindel. Ukens gjest, Erlend Hjelle i Gjensidige, gir deg en innføring i cybertrusler og cyberangrep. I tillegg får du tips til hvordan du kan unngå å bli svindlet.

Episode 28 – Bli kjent med ny styreleder i Regnskap Norge
I denne ukens episode blir du kjent med Ingebjørg Harto, ny styreleder i Regnskap Norge. Sammen med Christian Engeskaug, konstituert administrerende direktør i Regnskap Norge, snakker hun om sitt forhold til regnskapsbransjen, trender i regnskapsbransjen, regnskapsførernes rolle og norsk næringsliv.

Episode 27 – Få ekspertens tips til hvordan du får mer i pensjon
Hva vet du om egen pensjon? Hva er dine drømmer for pensjonstiden? I ukens episode deler Lasse Rudi, ekspert på pensjon og leder for strategisk kundeutvikling i Storebrand, sine beste tips. Sammen med vert Christian Engeskaug, konstituert administrerende direktør i Regnskap Norge, snakker han om hvordan pensjon fungerer, hva den består av og hvilke typer pensjon som finnes.

Episode 26 med ny administrerende direktør Rune Aale-Hansen
Bli kjent med ny administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen. I ukens episode reflekterer Rune, som tiltrer i sin nye rolle 1. september, over samarbeidet med styret og de ulike utvalgene, regnskapsbransjen og trender som vil prege denne i årene som kommer. Rune er siviløkonom med flere års erfaring som toppleder og har god kompetanse innen næringspolitisk arbeid. Han gleder seg til å bidra til å løfte anseelsen til økonomer og regnskapsførere.

Episode 25 med Ronny Thomas Jenssen i Sparebank 1 Regnskapshuset
Hvordan beskriver ukens gjest regnskapsbransjen? Sexy! Digitalisering, konsolidering og bærekraftsrapportering er tema når Ronny Thomas Jenssen i Sparebank 1 Regnskapshuset gjester Regnskap Norge-podden.