Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Årets Overskudd 2021: Her er finalistene!

Årets Overskudd 2021: Her er finalistene!

Kundeorientering, teknologiforståelse og gode ideer som gjennomføres er stikkord som kjennetegner årets finalister.

13.09.21

Skrevet av 
Regnskap Norge

Regnskap Norge gratulerer finalistene til prisen ÅRETS OVERSKUDD! F.v.: Elin Heesen, Sondre Døli og Yassin Azari.

Regnskap Norge deler for fjerde gang ut prisen Årets Overskudd og ønsker å fremheve gode bidragsytere i bransjen.

Blant de nominerte til Årets Overskudd 2021 har juryen nå kåret tre finalister.

Finalekandidatene er … (trommevirvel):

Elin Heesen

Elin er seniorrådgiver i Azets Advisory sitt HR-team i Kristiansand, og beskriver seg selv som en løsningsorientert HR-entusiast, noe kollegene hennes er enige i. 

Hun arbeider tett på kundene både med arbeidsrettslige, personalrelaterte og arbeidsmiljørelaterte problemstillinger, og under pandemitiden har hun gjort en eksepsjonell innsats for kundene:

Gjennom utallige webinarer og blogginnlegg har hun bistått dem med viktig og nyttig informasjon innen lønn og HR, som er et satsningsområde for bransjen.

Det arbeidet hun har nedlagt har gledet og vært til inspirasjon for hundrevis av kunder og ansatte.

Sondre Døli

Sondre er økonomi- og teknologirådgiver i den nyetablerte regnskapsbedriften Easyflow i Skien.

Sondre ser problemstillingene fra kundens perspektiv, og bistår både kollegaer og kunder med å automatisere og effektivisere regnskapet. Han hjelper kundene med å forstå hva som faktisk ligger bak tallene og hvordan de kan ta i bruk regnskapet som et verktøy. Sondre er en rådgiver og kundene nyter godt av hans tekniske kompetanse.

Han har tatt initiativ til å samle regnskapsbransjen ved bruk av den sosiale plattformen Clubhouse, hvor også fremoverlente systemleverandører har deltatt. Sondre utfordrer leverandørene og løfter utviklingsideer til dem som han ser regnskapsbransjen har behov for.

Under regnskapskonferansen Overskudd samler han regnskapskontorer i Telemark under samme tak, og ser verdien av å dele kunnskap selv med konkurrenter.

Yassin Azari

Yassin er operativ leder og partner i ECIT på Hønefoss.

Det meste skal innom Yassin, som aldri sier nei og alltid finner løsninger.

Han er også IT-ansvarlig og primus motor for IT- prosjektene – helt nødvendige endringer for å gjøre kontoret digitalt og fremtidsrettet. Han har satt seg godt inn i området kunstig intelligens, og søker hele tiden utvikling. Han er av typen fremoverlent, samtidig som han er flink til å slippe andre til og er en dyktig mentor for nyansatte.

Mange søker råd hos ham, nettopp fordi de får hjelp til utfordringene sine og blir tatt på alvor. Yassin setter stor pris på når medarbeidere utvikler seg, tilegner seg ny kunnskap og ønsker å finne gode rasjonelle løsninger for kundene.

Yassin har et fantastisk humør og møter både kunder og ansatte med glimt i øyet. Han har stor omsorg for alle rundt seg.

Kåring av Årets Overskudd 2021

Årets Overskudd er en person som er verdifull for både kunder og kollegaer, som jobber målrettet og strategisk. Årets Overskudd er både initiativtaker og gjennomfører, og inspirerer med sitt bidrag til utvikling av regnskapsbransjen. ​

Vinneren av Årets Overskudd 2021 offentliggjøres 15. september under konferansen Overskudd.

Stay tuned!