Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / KS Komplett er raskere og har fått ny drakt

KS Komplett er raskere og har fått ny drakt

Du som har logget deg på etter 1. mars, har sikkert sett at kvalitetssikringsverktøyet vårt både oppfører seg og ser annerledes ut.

15.03.22

Skrevet av 
Hanne G. Hagen, Regnskap Norge

Flere av endringene er et resultat av innspill vi har fått fra deg som bruker av KS Komplett. Takk!

Vi tror du allerede har oppdaget dette:

  • KS Komplett reagerer raskere
  • Navigeringen er enklere å forstå
  • Det finnes en ny hjelpeside/ FAQ med ofte stilte spørsmål
  • Endringsloggen forteller deg hva som er nytt i KS Komplett

Det du ikke ser, er at vi har hatt en stor teknisk oppgradering og bygget KS Komplett på helt ny teknologi. For deg betyr det at vi har en mer driftssikker og stabil løsning – som er rigget for enkelt å kunne videreutvikle KS Komplett. Vi vet at KS Komplett er viktig for deg, og derfor har vi i Regnskap Norge valgt å satse på KS Komplett.

Hjelpesiden skal gi deg svar på det du lurer på

Vi vil at KS Komplett skal være et effektivt hjelpeverktøy i arbeidshverdagen. Dersom du har spørsmål om bruken av KS Komplett, er målet vårt at du enkelt skal klare å finne svar selv. Vi har utvidet våre Ofte stilte spørsmål, og kategorisert spørsmålene for å gjøre det mer oversiktlig.

Det ligger også ute en guide til hvordan du kommer i gang med KS Komplett – spesielt nyttig for nye brukere.

I løpet av kort tid vil vi også fylle på med flere korte hjelpevideoer og en generell demo av KS Komplett. Denne demoen tror vi er nyttig for deg som allerede er bruker, men også for deg som vurderer å bestille tilgang til KS Komplett.

Modernisere innholdet i KS Komplett

Vi har gjennomført en teknisk oppgradering av KS Komplett, og starter nå arbeidet med å modernisere innholdet og tilpasse det til din digitale hverdag.

KS Komplett består av tradisjonelle maler i Word og Excel, samt dynamiske og lærende veiledere som du fyller ut direkte på kskomplett.no. Jo mer du bruker veilederne, jo smartere blir de. Informasjon du fyller ut om kundene dine vil huskes, og kan gjenbrukes på tvers av de ulike veilederne. Fremover kommer vil til å legge til stadig flere slike smarte veiledere.

KS Komplett er vår skybaserte tjeneste med hjelpeverktøy, avtaler og interne rutiner som er laget for regnskapsførere. Du finner dynamiske veiledere og maler i Word og Excel som hjelper deg med oppdragsavtalen, avstemminger, hvitvaskingsloven og mye mer.

Se mer på kskomplett.no og følg med på endringsloggen for å få med deg hva som er nytt.