Top
GP Økonomi / Årsregnskap  / NRS utsetter oppdatering av veiledning om pensjonsforutsetninger

NRS utsetter oppdatering av veiledning om pensjonsforutsetninger

Norsk Regnskapsstiftelse (NRS) oppdaterer vanligvis veiledning om pensjonsforutsetninger pr. 30. august, men utsetter i år oppdateringen til 30. september.

19.09.22

Skrevet av 
Hege Vikane, Regnskap Norge

Det foreligger for tiden større uforutsigbarhet enn normalt som fort kan gjøre oppdatering pr 30. august lite relevant. I september skal det være rentemøte og utgivelse av pengepolitisk rapport fra Norges Bank som er nyttig å ha med seg i oppdateringen.

NRS har derfor besluttet å utsette oppdatering av pensjonsforutsetningene til 30. september 2022. Oppdaterte pensjonsforutsetninger forventes å kunne publiseres 5. oktober om ettermiddagen dersom alt går som planlagt.

Les saken her