Top
GP Økonomi / Uncategorized @no  / AS Revision blir en del av GP Huset
AS Revision blir en del av GP Huset. Daglige ledere tar hver andre i hånden etter avtaleinngåelse.

AS Revision blir en del av GP Huset

PRESSEMELDING:

Det er nylig underskrevet en avtale som medfører at AS Revision blir en samarbeidspartner av GP-Gruppen / GP Huset.

AS Revision er et frittstående revisjons- og konsulentselskap som i hovedsak bistår næringslivet, foreninger og stiftelser. Selskapet er et godkjent revisjonsselskap og har kontorer i Askim og Oslo. Selskapet har 10 ansatte og har klare ambisjoner om vekst.

GP-Gruppen AS som står bak konseptet «GP Huset», er heleier / deleier i selskapene GP Nett AS, GP Digital AS, GP Økonomi AS og GP Marked AS. Totalt har GP-Gruppen over 50 medarbeidere og omsetter i 2022 for over 90 millioner kroner. Virksomheten skjer med utgangspunkt i GP Huset som er etablert både i Halden (Os Allé 13) og på Inspiria i Sarpsborg.

GP Huset er en «one stop-shop» for næringslivet. I GP Huset inngår nå ContentVideo (film og foto), Eidsberg Sparebank (bank og forsikring), LEX Advokater (forretningsjuridisk rådgiving), Bee2Bee (rekruttering og bemanning) og Brænds Økonomi (økonomi og regnskap, Askim). (Se www.gp.no.) Det siste tilskuddet av samarbeidspartnere er altså AS Revision.

– AS Revision er et solid revisjonsselskap som med sin kompetanse styrker GP-konseptet ytterligere. Vi har jobbet målbevisst for å få et slikt selskap på plass, og vi ser fram til å kunne gi våre kunder merverdi og konkurransefordeler ved at AS Revision nå blir en del av «laget», sier en stolt Øystein Falch, administrerende direktør i GP-Gruppen AS.

Daglig leder, Jon Inge Solberg i AS Revision, er også svært fornøyd med avtalen som er inngått. – Vi har klare ambisjoner om vekst, og ved å bli en del av GP Huset ser vi fram til å ta markedsandeler i Halden og Sarpsborg.  – AS Revision har som intensjon å etablere kontorer i GP Huset i Halden neste år, men er klare for å ta imot kunder fra Halden / Sarpsborg-regionen allerede fra i høst. – Vi har allerede fått vår første Halden-kunde og ser fram til å ta imot flere, kan Solberg opplyse.

For mer informasjon, kontakt gjerne undertegnede.

Halden / Askim, den 23.10.2022

 

Jon Inge Solberg
daglig leder AS Revision
jis@revision.no
Tlf.: 906 51 368

Øystein Falch
adm. dir. i GP-Gruppen
oystein@gp.no
Tlf.: 915 22 714