Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Slik kan regnskapsfører hjelpe kunden med bærekraft

Slik kan regnskapsfører hjelpe kunden med bærekraft

Hvordan snakke med kundene om bærekraft? Og hvorfor bør regnskapsfører ta bærekraftssamtalen? Det svarer ukens podcast-gjest på.

21.11.22

Skrevet av 
Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Terje Nøstdal er overbevist om at regnskapsførere er bedriftenes naturlige samarbeidspartner når det kommer til bærekraft. Hør hvorfor i ukens podcast-episode.

Terje Nøstdal er gründer og hovedeier i konsulentselskapet Belief Group. I tillegg har han samarbeidet med Regnskap Norge om kurset Bærekraftssamtalen. Han er overbevist om at regnskapsførere er bedriftenes naturlige samarbeidspartner når det kommer til bærekraft. Hvorfor? På grunn av nærheten regnskapsføreren har til kunden.

Ukens gjest er også sikker på at små og mellomstore bedrifter vil bli påvirket av økte bærekraftskrav. Sammen med vert, Rune Aale-Hansen, snakker han om utfordringene SMBene vil møte, og, ikke minst, mulighetene som åpner seg.

Start bærekraftssamtalen

Er du usikker på hvordan du skal snakke om bærekraft med dine kunder? Terje forteller her hvordan regnskapsfører kan starte en strukturert dialog med kunden om bærekraft, hvem du bør kontakte og hvilke forkunnskaper som trengs.

Hør episoden og få tips til hvordan kan starte bærekraftssamtalen!

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify    

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts    

Hør Regnskap Norge-podden på PC