Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Har du hørt om bamseMOMS-sjefen på LinkedIn?

Har du hørt om bamseMOMS-sjefen på LinkedIn?

Ukens gjest er sjef for bamseMOMS-feiringen. Han har et oppdrag: Å fortelle folk på LinkedIn om hverdagen som regnskapsfører. Den er nemlig langt mer spennende enn hva noen kanskje tror.

06.12.22

Skrevet av 
Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Ukens podcast-gjest, Jan-Erik S. Halvorsen, er aktiv på LinkedIn og har kapret mer enn én kunde på det sosiale mediet.

Først av alt, hva er bamseMOMS-feiringen? Det svarer selveste sjefen, Jan-Erik S. Halvorsen, på i denne ukens podcast-episode. Han er utviklingsleder og regnskapsfører i Pluss-Økonomi AS, som fra 1.1.2023 fusjoneres med VIEW Ledger. I tillegg er han aktiv på LinkedIn. Der gir han folk et innblikk i hans hverdag som regnskapsfører. Dessuten deler han smarte tips fra regnskapsverdenen, som både regnskapsfører og bedrifter får god nytte av.

Jan-Erik er ikke tvil om at aktiviteten på det sosiale mediet også er positiv for egen virksomhet. Faktisk har han kapret mer enn én kunde ved være aktiv på LinkedIn. Hør episoden for å få tips om hvordan kommunisere på LinkedIn.  

Verdien vs. kostnaden av et regnskap 

Regnskapsførerens nærhet til kunden, verdien av kompetanse og utivklingen i regnskapsbransjen er også tema i ukens episode.  

Hva er kundens behov? Det er ifølge Jan-Erik gullspørsmålet som regnskapsførere må sette søkelys på. Regnskapsføreren har en unik nærhet til kunden og kompetanse til å bidra til effektiv og lønnsom drift. Denne kompetansen må regnskapsfører ta seg betalt for, mener denne sørlendingen. Ifølge Jan-Erik er det en vesentlig forskjell mellom verdien og kostnaden av et regnskap.

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify    

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts    

Hør Regnskap Norge-podden på PC