Top
GP Økonomi / HMS  / Ronny fra GP hjelper deg med HMS-arbeidet
HMS-rådgiver

Ronny fra GP hjelper deg med HMS-arbeidet

Vet du hvor mange ansatte din bedrift kan ha før det stilles krav om HMS-rutiner? Eller hvilke dokumentasjoner som må være oppført i en HMS-håndbok? Hvis du er usikker på dette så burde du ta kontakt med Ronny!

I tråd med vår forretningsidé er GP Gruppen en «one-stop-shop» for næringslivet, og stadig utvikler vi ulike skreddersydde tilbud for våre kunder. GP Økonomi har videreført denne forretningsideen og styrker nå sitt HMS-tilbud for både nye og eksisterende kunder.

-Vi så behovet hos våre kunder og vi har kompetansen innen feltet. HMS er et omfattende fagområde som kan føles overveldende for mange. Derfor ønsker vi å bistå våre kunder med dette, sier Øystein Falch, administrerende direktør i GP-Gruppen.

Og GP Økonomi sin frontmann i dette feltet er Ronny Lindgård.

Din samarbeidspartner innen HMS

Som utviklingsleder i GP Gruppen har Ronny det overordnede ansvaret for HMS-arbeidet, både internt og for GP Økonomi sine kunder.
Ronny besitter omfattende og verdifull kunnskap om rutiner, regelverk og forskrifter innen HMS, og ønsker å hjelpe deg med å utvikle et velfungerende HMS-system i din bedrift.

Med Ronny som samarbeidspartner vil din bedrift ta et proaktivt skritt for å skape et arbeidsmiljø som er både trygt og motiverende for dine ansatte.

GP Gruppen og GP Økonomi ser frem til å tilby både nye og eksisterende kunder bistand i deres HMS-arbeid, og sikre en trygg arbeidsplass som tar vare på de ansatte og arbeidsmiljøet.

Ønsker du bistand til HMS-arbeidet i din bedrift? Ta kontakt med Ronny, så hjelper han deg videre!