Top
GP Økonomi / Teknologi  / Altinn og søk på tvers av aktører

Altinn og søk på tvers av aktører

Altinn har lansert nye søkesider for søk på tvers av kunder. Vi har bestilt en artikkel fra Altinn sentralforvaltning om den nye løsningen, og vi håper å kunne publisere artikkelen fredag eller mandag.

14.12.17

Skrevet av  Knut Høylie, Regnskap Norge

Del

Det vi har mottatt flest meldinger om vedrørende den nye layouten i Altinn, er oversikt over meldinger på tvers av kunder og sortering av meldingene. Nå er det gamle avanserte søket fjernet, til fordel for nye søkesider for søk på tvers av aktører (her er det inntil videre fortsatt mulig å nå de gamle søkesidene).

Altinn sentralforvaltning arbeider med en artikkel som skal gi svar på hva de har vektlagt i utviklingen. Vi publiserer artikkelen så snart vi mottar den på denne siden.

Denne siden er etablert slik at de som leser ukens nyhetsbrev vet at det snarlig kommer informasjon om de nye sidene.