Top
GP Økonomi / Tjenester / Bærekraft

Bærekraft

Bærekraftstrategi

En bærekraftstrategi hjelper deg med struktur på bærekraftstiltakene dine.

Bærekraftsrapportering

Fra og med 2024 får alle større selskaper krav om å rapportere om sitt bærekraftsarbeid, og det vil bare være et tidsspørsmål før SMB-markedet får de samme kravene

Sertifiseringer

Alle GP-Gruppens selskaper har vært sertifiserte miljøfyrtårn siden 2020.

Åpenhetsloven

Er ditt selskap omfattet av åpenhetsloven, eller mottar du spørsmål rundt dette fra kunder og leverandører?

Bærekraft, klima og miljø er viktige temaer for mange bedrifter i dag. Å ta ansvar for sin påvirkning på samfunnet og naturen er ikke bare et etisk valg, men også en strategisk fordel. Ved å redusere utslipp, spare ressurser, forbedre arbeidsmiljøet og styrke omdømmet kan bedrifter øke sin konkurransekraft og lønnsomhet. 

 

Vi i GP Økonomi kan hjelpe bedrifter med å nå sine bærekraftsmål gjennom våre tjenester innenfor bærekraft, klima og miljø. Vi tilbyr blant annet: 

  • Rådgivning og veiledning om hvordan bedrifter kan implementere bærekraftige praksiser i sin virksomhet, som for eksempel å redusere avfall, energiforbruk og transportbehov. 
  • Hjelp til å komme i gang med ulike sertifiseringer, som f.eks Miljøfyrtårn.  
  • Opplæring og kommunikasjon om bærekraft, klima og miljø til bedriftens ansatte, kunder og samarbeidspartnere, som for eksempel kurs, foredrag, kampanjer og nyhetsbrev. 

 

Vi har god erfaring og kompetanse innenfor bærekraft, klima og miljø, og vi skreddersyr våre tjenester etter dine behov og ønsker.  

Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å bli mer bærekraftig, klimavennlig og miljøbevisst, ta kontakt med oss i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.