Om oss

Bidra til at du lykkesGP Økonomi AS (tidl. Regnskapsservice AS) har 15 kompetente medarbeidere. Rundt 50 % av disse har tittelen autorisert regnskapsfører. Vi betjener årlig ca. 350 kunder og har kontorer på Sydsiden i Halden. Vår visjon er å «bidra til at du lykkes».

G-en i firmanavnet står for Global og P-en står for Personlig. Vi leverer Globale tjenester (som betyr at våre tjenester fungerer alle steder du måtte være i verden). Dette kombinerer vi med Personlig oppfølging som skjer via regelmessig kontakt gjennom uformelle og formelle møter, på telefon, samtaler på Skype eller på andre lignende medier.

Vår misjon er tredelt. Vi skal:

  • gjennom dyktige medarbeidere være en profesjonell samarbeidspartner som bistår våre kunder i å styre økonomien i deres virksomheter
  • bidra til optimale rutiner og IT-løsninger (slik at kostnadene holdes nede, og tjenestene blir best mulig)
  • engasjere oss i å utvikle kundenes forretning gjennom rådgivning og sparring

Vi legger til rette for den perfekte arbeidsfordeling. Det er kunden som helt bestemmer hvilke områder de skal løse selv, og hvilke oppgaver de skal bruke oss på.

GP Økonomi AS er eid av GP Gruppen AS som også eier Dataservice AS. GP Økonomi AS og Dataservice AS er altså søsterselskap. GP Gruppen AS er også medeier i Odin media AS.

Vi jobber tett sammen med Dataservice AS som har høy kompetanse på IT-løsninger, og med Odin media der vi er deleier. Til sammen leverer vi et spekter av tjenester som mange virksomheter vil ha stor nytte av. Hovedområdene er: bredbånd (fiber), datadrift og ASP-løsninger, applikasjonsutvikling, datautstyr og telefoni, regnskaps- og økonomitjenester, økonomisystemer, rådgivning og sparring, selskapsetablering, grafisk design, nettsider og nettbutikk, sosiale medier samt markedskommunikasjon.

GP Økonomi AS er medlem av Regnskap Norge.

Awesome Image
Awesome Image

Økonomiløsninger fra A til Å

Om du ønsker at vi skal bistå med fakturering, lønn, regnskap, årsavslutning eller rådgivning og sparring, har vi dyktige og profesjonelle medarbeidere som kan hjelpe deg med dine behov.

Se på våre tjenester
Har du spørsmål? Ta kontakt!