Top
GP Økonomi / Tjenester / Styrearbeid

Styrearbeid

Digital styreportal (Orgbrain)

Denne portalen forenkler og profesjonaliserer hele styrearbeidet.

Et godt styre utvikler bedriften

De fleste artikler du finner om styrearbeid handler om hvilke lovverk og plikter man må kjenne til som styremedlem.

Lovverk og plikter i styrearbeidet

De fleste artikler du finner om styrearbeid handler om hvilke lovverk og plikter man må kjenne til som styremedlem.

Opplæring i styrearbeid

I Orgbrain tilbys en fullverdig nettbasert Styreskole som gir brukerne en grundig innføring i juridiske og praktiske aspekter ved styrearbeidet.

Vi i GP Økonomi er eksperter på styrearbeid og digital styreportal. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til bedrifter som ønsker å forbedre sin styreeffektivitet, kvalitet og sikkerhet. Noen av tjenestene vi kan tilby er: 

  • Styreutvikling: Vi hjelper bedrifter med å analysere, evaluere og utvikle sitt styre, slik at det har den rette sammensetningen, kompetansen og dynamikken for å nå sine mål. 
  • Styreopplæring: Vi tilbyr skreddersydde kurs og workshops for styremedlemmer og daglig ledere, som dekker ulike temaer innenfor styrearbeid, som strategi, risikostyring, eierstyring, etikk og samfunnsansvar. 
  • Digital styreportal: Vi leverer en moderne og brukervennlig løsning for digital styring av styrearbeidet, som gir bedre oversikt, kommunikasjon og dokumentasjon. Vår styreportal er sikker, fleksibel og integrert med andre systemer. 
  • Styrebistand: Vi tilbyr praktisk og juridisk bistand til styret i ulike situasjoner, som generalforsamlinger, fusjoner, oppkjøp, konflikter og krisehåndtering. 

Vi har lang erfaring og solid kompetanse innenfor styrearbeid og digital styreportal. Vi har bistått mange bedrifter i ulike bransjer og størrelser med å optimalisere sitt styrearbeid. Vi har også et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan tilføre verdifull innsikt og ekspertise. 

 

Hvis du er interessert i å høre mer om hva vi kan tilby deg og din bedrift, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.