Top
GP Økonomi / Tjenester  / Bærekraft / Miljøfyrtårn/sertifiseringer

Miljøfyrtårn/sertifiseringer

Alle GP-Gruppens selskaper har vært sertifiserte miljøfyrtårn siden 2020. Vi hjelper deg gjerne med gode råd og veiledning hvis du ønsker å bli Miljøfyrtårn eller en annen type miljø-sertifisering.

Er du opptatt av å drive en bærekraftig og miljøvennlig bedrift? Da kan GP Økonomi hjelpe deg med å oppnå en anerkjent miljøsertifisering som viser at du tar ansvar for planeten vår.

Miljøfyrtårn er en norsk sertifiseringsordning som stiller krav til bedrifters miljøprestasjoner innen områder som energi, avfall, transport, innkjøp og arbeidsmiljø. GP Økonomi har vært sertifisert Miljøfyrtårn siden 2020, og kan hjelpe med å veilede og støtte andre bedrifter som også ønsker å bli Miljøfyrtårn-sertifisert.

Vi kan hjelpe deg med å kartlegge din miljøpåvirkning, identifisere forbedringspotensialer, implementere tiltak og dokumentere resultater.

Ved å bli Miljøfyrtårn-sertifisert kan du ikke bare redusere din miljøbelastning, men også spare kostnader, øke din konkurransekraft og styrke ditt omdømme.
Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift på veien til en grønnere fremtid.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.