Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Christines hilsen uke 19

Christines hilsen uke 19

Påmeldingen til Overskudd 2018 er nå åpen. Årets konferanse handler om personlig utvikling og utvikling av din bedrift – nemlig forretningsutvikling.

11.05.18

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

På storforum-møtet diskuterte vi nye forretningsmodeller i en sirkulær økonomi.

Meld deg på Overskudd 2018

Denne uken åpnet vi for påmelding til høstens store høydepunkt, Overskudd 2018. Dette er en to-dagers konferanse 19.–20.september i The Qube, Gardemoen, for ledere og medarbeidere som vil fremover og oppnå suksess og overskudd i sin bedrift.
 
Vi er stolte over at mer enn 500 møte opp til fjorårets arrangement. I år har vi satt oss enda større mål – vi satser nemlig på å samle 1000 engasjerte deltakere.

Gå ikke glipp av earlybird-rabatten – meld deg på i dag!

Se mer info på https://event.regnskapnorge.no/overskudd/

Atferdsnorm for behandling av personopplysninger i regnskapsbransjen

Bransjestandardutvalget har denne uken behandlet ferdig et utkast til en atferdsnorm for behandling av personopplysninger i regnskapsbransjen.

Normen publiseres på høring hos deg som medlem på regnskapnorge.no i løpet av uken. Den sendes samtidig til Datatilsynet for godkjenning. Inntil godkjennelsen er klar, vil den være en god veiledning for deg i ditt arbeid med personvern i oppdragsgjennomføringen.

Formålet med normen er å beskrive rutiner og intern kontroll for å sikre etterlevelse av kravene i personopplysningsloven når regnskapsførervirksomheten utfører et regnskaps-, lønns- eller rådgivningsoppdrag for oppdragsgiveren sin.

Storforum-møte

Forrige torsdag møttes representanter fra de største medlemsbedriftene til storforum-møte hos oss. De oppmøtte jobbet blant annet med nye forretningsmodeller i en sirkulær økonomi. Det ble også sett nærmere på problemstillinger rundt digitale forenklinger, prosesser og dataflyt.

Møtet ga oss mange gode og viktige innspill. Disse tar vi med oss i vårt arbeid fremover.

Erfaringsutvekslingene og diskusjonene som foregår på møteplassene våre er en inspirasjonskilde, både for oss i administrasjonen og for medlemmer.

Regnskap Norge fylte 49 år

Hipp, hipp, hurra! 9. mai fylte Regnskap Norge 49 år. I snart et halvt århundre har foreningen heiet frem bransjen – og det med stort engasjement. Nå ser vi frem til gulljubileet i 2019. Vi lover en storslått markering av 50 årsdagen, og gleder oss til å feire sammen med dere.