Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Administrerende direktør i Regnskap Norge går over i ny stilling 1. mai 2021

Administrerende direktør i Regnskap Norge går over i ny stilling 1. mai 2021

Etter fire år i Regnskap Norge har Christine Lundberg Larsen takket ja til rollen som COO – Chief Operating Officer i ECIT.

10.12.20

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

– Jeg har takket ja til en fantastisk mulighet til å få bidra i den videre utviklingen av ECIT, som er et solid konsern i rask vekst. Her vil jeg jobbe på tvers av it og økonomi – med kundens behov i fokus. De siste årene har det blitt stadig mer tydelig at bærekraftsrapportering kan bli et vekstområde for regnskapsbransjen, og jeg vil nå bli med på denne utviklingen i en kommersiell virksomhet hvor bærekraftig business er et satsningsområde, sier Christine Lundberg Larsen.

Styret i Regnskap Norge vil umiddelbart gå i gang med prosessen med å finne ny administrerende for bransjeorganisasjonen.

Styreleder Peer Veiby er svært fornøyd med det Lundberg Larsen har levert så langt i Regnskap Norge:

– Som administrerende direktør i Regnskap Norge har Christine Lundberg Larsen lyktes i å lede organisasjonen gjennom en nødvendig transformasjon. Dette har virkelig økt organisasjonens tempo, gjennomføringskraft og evne til innovasjon. Som leder er Christine tydelig og handlekraftig, og evner å få med seg organisasjonen og kollegaer til å levere på felles mål. Som talsperson for foreningen har hun økt bransjens synlighet, vært en pådriver for å løfte kunnskapen om verdien bransjen tilfører næringslivet og samfunnet.

En fin og lærerik tid i Regnskap Norge

– Jeg har hatt fire veldig givende år i Regnskap Norge, det er virkelig en kompetanseorganisasjon med dyktige mennesker i alle funksjoner. Det har vært en glede å bli kjent med mange engasjerte medlemmer som brenner for regnskapsbransjen, og veldig spennende å jobbe næringspolitisk med gode samarbeidspartnere.

– Det har vært lærerikt å få lede Regnskap Norge gjennom en nødvendig transformasjon. Den nye organisasjonen er nå godt samkjørt, og på den måten er timingen god for en ny leder å ta over stafettpinnen.

Christine Lundberg Larsen ble ansatt som direktør i Regnskap Norge i 2016. Lundberg Larsen kom inn med bakgrunn som revisor og erfaring fra flere lederroller. Med god kompetanse innen områdene kulturbygging, endringsprosesser og innovasjon, og arbeid med digitalisering i forsikringsbransjen, var hun godt rustet og en riktig profil for endringsrollen hun ble tildelt som direktør i Regnskap Norge.

Kontaktpersoner:
Kommunikasjonsansvarlig i Regnskap Norge, Marit K. Løvold 99 025 07
Administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen 452 11 552
Styreleder i Regnskap Norge, Peer Veiby 414 13 800