Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Regnskap Norge har fått ny forside

Regnskap Norge har fått ny forside

Den nye forsiden hjelper deg med å få oversikt over aktuelle kurs, nyheter, fagstoff og arrangementer.

24.01.23

Skrevet av 
Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Nå ønskes du velkommen av ny forside når du besøker www.regnskapnorge.no. 

Målet med forsidens nye drakt er å gjøre det enkelt for deg å få oversikt over dine oppdateringstimer, aktuelle kurs, nyheter, fagstoff og arrangementer – på ett og samme sted. Slik er du til enhver tid oppdatert på hva som rører seg i regnskapsbransjen. 

Ny arrangementskalender 

Helt nytt er vår nye arrangementskalender. Under «Hva skjer» finner du kommende konferanser, nettverkssamlinger, kompetanseprogrammer, kurs og fagdager.  

Du kan også klikke deg inn på kalenderen fra forsiden og bruke søkefunksjonen. Søk etter arrangementer basert på type arrangement og sted.  

Ny meny 

Ny meny gir deg øyeblikkelig oversikt over Regnskap Norge-universet. Du kan klikke deg inn på menypunktene som tidligere. Du kan også holde musepilen over de ulike menypunktene for å navigere i hurtigvalgene i menyen. En dropdown-meny vil da komme til syne under de ulike punktene.  

Vi håper du er fornøyd med den nye forsiden og de nye funksjonene. Nettsiden vil det kommende året oppdateres ytterligere for å dekke dine behov.  

En oppdatering som denne kan medføre uforutsette feil. Skulle du oppdage noen feil eller mangler, så setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss på medlemssenter@regnskapnorge.no.