Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Nå kan ikke-autoriserte regnskapskapsmedarbeidere bli medlem

Nå kan ikke-autoriserte regnskapskapsmedarbeidere bli medlem

Enda flere regnskapsmedarbeidere kan nå bli del av et viktig felleskap – og dra nytte av fordelene ved å være medlem i Regnskap Norge!

27.06.23

Skrevet av 
Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Hvert år samles regnskapsbransjen til Norges viktigste regnskapskonferanse. På Overskudd får du sosialt og faglig påfyll, tidsaktuelle temaer og inspirerende og humoristiske innslag. Foto: Steffen Walstad

Generalforsamlingen vedtok 13. juni at ansatt som utfører faglig arbeid i tilknytning til regnskapsoppdrag i autorisert regnskapsforetak som er serviceabonnent, kan bli medlem i foreningen. Tidligere generalforsamlinger har også vedtatt personmedlemskap for daglig leder i autorisert regnskapsforetak, og for medlemmer som har deponert på tittelen.

Medlemmer får blant annet rabatt på kurs og fri tilgang til fagsupport. Vi oppdaterer deg løpende om utviklingen i bransjen og er et viktig talerør mot myndighetene. 

Meld deg inn i dag 

Hvorfor bli medlem i Regnskap Norge? 

Det er flere fordeler ved å bli medlem. Regnskap Norge er tett på medlemmene, og medlemmene er tett på næringslivet. Jo flere som står samlet, desto større påvirkningskraft har vi mot myndigheter og andre interessenter.  

Her er flere grunner til at medlemskap lønner seg: 

Kunnskap og kompetanse 

Regnskap Norge gir deg ukentlig fagnyheter. Som medlem får du rabatt på kurs og våre sertifiseringsprogrammer. Du kan også delta på webinarer, konferanser og andre arrangementer.  

Fagsupport og ressurser

Som medlem har du fri tilgang til Regnskap Norges fagsupport. Våre eksperter sitter klare til å hjelpe deg med faglige utfordringer og spørsmål. Du får også tilgang til bransjeanalyse- og statistikk.  

Fellesskap og nettverk

Regnskap Norge samler bransjen. Som medlem får du mulighet til å møte og utveksle erfaringer med andre fagpersoner. 

Fordelsavtaler

Vi skaffer deg gunstige fordelsavtaler og rabatter. Du får blant annet gode avtaler på en rekke forsikringer, rimeligere strøm og billigere hotellovernattinger.  

Politisk påvirkning

Regnskap Norge er regnskapsbransjens felles stemme overfor myndighetene. Vi fremmer din sak og dine interesser. I tillegg til regnskapsførernes rammebetingelser, jobber vi for å bedre hverdagen til dine kunder – norsk næringsliv, og spesielt SMBene.  

Hvem er Regnskap Norge? 

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for statsautoriserte regnskapsførere, og er skapt av og for medlemmene. Vi er en slagkraftig organisasjon med flere enn 8 800 personmedlemmer og 2 500 regnskapsforetak som medlemmer. 

Vi fremmer medlemmenes og regnskapsbransjens faglige, økonomiske og sosiale interesser ved blant annet å: 

  • være regnskapsbransjens viktigste talerør 
  • arbeide for å opprettholde og videreutvikle en autorisasjonsordning som samsvarer med regnskapsbransjens interesser og næringslivets behov 
  • sikre høy kompetanse, kvalitet og etisk standard for medlemmene 
  • synliggjøre forretningsmuligheter og gi medlemmene råd 

Ta del i fellesskapet. Les mer og meld deg inn her.