Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Årets Overskudd-pris til Trondheim

Årets Overskudd-pris til Trondheim

Under en høytidelig kåring på Regnskap Norges storarrangement Overskudd 2017, ble Bente Sjøbakk fra Trondheims-bedriften Conto kåret til «Årets Overskudd».

22.09.17

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

En takknemlig prisvinner intervjues av konferansier Hasse Hope. Til venstre medkonferansier Erik Solbakken og finalist May-Britt Westreng.

Regnskap Norges arrangement Overskudd 2017 gikk av stabelen på Gardermoen 20. og 21. September, og satte fokus på regnskapsbransjens utfordringer i vår digitale tidsalder.

Prisen skal bidra til å bygge stolthet i bransjen

I forbindelse med arrangementet ønsket foreningen å trekke frem ett spesielt medlem som hadde vært en særlig inspirasjon for sine kolleger, og gi vedkommende en spesiell oppmerksomhet. 

– Vi ønsker å bidra til at medlemsbedriftene bygger stolthet og en kultur hvor de ansatte heier hverandre frem. Vi fikk inn mange sterke og gode nominasjoner, og det var veldig vanskelig å velge finalekandidatene, uttalte Christine Lundberg Larsen, administrerende direktør i Regnskap Norge.

3 finalister

De tre finalekandidatene som endte opp på scenen på Gardermoen torsdag kveld var Sten Rønningen (Accountor), Bente Sjøbakk (Conto) og May-Britt Westereng (WePe Regnskap). Av disse var det altså Bente Sjøbakk som trakk det lengste strået.

Bente Sjøbakk fikk prisen for sin store og smittende entusiasme for faget, sin åpenhet og nysgjerrighet, sin evne til å etablere god kundedialog og sin interesse for ta i bruk ny teknologi for sine kunder. Årets overskudd er er en person som elsker utfordringer og gjerne tar på seg nye oppgaver.

Rørt vinner

Vinneren selv var rørt og begeistret over hedersbevisningen:

– Hver dag på jobb er en flott opplevelse, hvor jeg får være med en god gjeng som har det veldig gøy sammen. Vi jobber med ny teknologi og automatisering fordi vi vil slippe å gjøre de kjedelige tingene, slik at vi kan gjøre mer av det som er morsomt. Dette er virkelig artig, sa en takknemlig Sjøbakk.

Prisen er en coaching-pakke fra Regnskap Norges forretningsutviklingsprogram til en verdi av 30.000.