Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Christines hilsen uke 12

Christines hilsen uke 12

Vi har fått bekreftet at Siv Jensen kommer til Årsmøtet. Denne uken har vi også møtt engasjerte medlemmer som har tatt eierskap til rådgiverrollen.

23.03.18

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Christine med Thor Anders Hansen, Kenneth Abelson og Hilde Antonsen i Vigres

På besøk hos et fremadrettet og kundeorientert regnskapsbyrå

På mandag fikk jeg gleden av å møte den engasjerte gjengen i Vigres. Under besøket fortalte daglig leder Thor Anders Hansen ivrig om bedriftens utvikling de siste årene.

Det var inspirerende å høre om hvordan Vigres jobber med å utvide tjenestespekteret sitt og hvordan de ansatte bevisst tar rollen som rådgiver for sine kunder, innen blant annet økonomistyring, organisasjon- og ledelsesutvikling og budsjettering. Kundeorientering gjennomsyrer bedriften, og spørsmålet som driver deres utvikling er: «Hvordan kan vi hjelpe kunden med å lykkes?»

Noen husker kanskje Kenneth i Vigres fra videoen Ingen kjenner deg bedre, hvor kunden forteller at regnskapsføreren er noe langt mer enn bare en som fører regnskap.

Del din hverdag med oss og inspirer andre!

Ved å gi oss innblikk i din arbeidshverdag, dine bragder, utfordringer og fremtidsplaner, får vi innsikt som gir oss enda bedre grunnlag å jobbe med som medlemsforening – og ved å dele erfaringer og historier kan du inspirere andre medlemmer i sin hverdag.

Ønsker du å dele din hverdag med oss? Ta kontakt med medlemssenteret vårt på e-post medlemssenter@regnskapnorge.no.

Siv Jensen til Årsmøtet 2018 

Denne uken fikk vi beskjed om at finansministeren kommer til Årsmøtet. Vi er stolte av at hun prioriterer oss, og ser frem til å høre hennes betraktninger om bransjen og vår rolle.

Vi har flere godbiter på lager, og kan allerede røpe at gode, varme Solveig Kloppen skal lede oss gjennom en fantastisk festaften. Bli med da vel!

Rett over påske åpner vi for påmeldinger til Årsmøtet, men du kan allerede booke overnatting. Under Facebook-arrangementet Årsmøte 2018 legger vi ut informasjon fortløpende.

Inspirerende møte hos Erfa Vestfold 

Mandag møtte Hilde og Hanne en engasjert gjeng med regnskapsfolk i Holmestrand. Hovedtema var arbeidet vi gjør for å bygge opp lønn og HR-administrasjon som nytt forretningsområde, samt næringspolitikk og arbeidet med ny regnskapsførerlov.

Hilde viste blant annet designet for et nytt kompetanseprogram innen lønn/HR-a, og Hanne ga deltakerne en sniktitt i forslagene som vil komme fra lovutvalget til regnskapsførerloven. Vi fikk god respons og mange gode innspill. Det var en givende dag. Takk til Erfa Vestfold for arrangementet!

Forum for kvalitetsansvarlige

Denne uken møttes alle ni representantene til et møte hos Regnskap Norge. Hovedtemaene på møtet var status for regnskapsførerlov, videreutvikling av GRFS med fokus på forenkling og modernisering, samt bransjenorm for personvern.

Forumet er et tilbud til de største virksomhetene som har utpekt egen kvalitetsansvarlig internt. Hensikten med forumet er å bidra til å forme rollen som kvalitetsansvarlig, i tillegg til informasjons- og erfaringsutveksling.

RIKTIG GOD PÅSKE!

Neste ukehilsen kommer uke 15.