Top
GP Økonomi / Medlemsaktuelt  / Årets overskudd 2018

Årets overskudd 2018

Vi gratulerer vinneren Linn Murray!

19.09.18

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Årets Overskudd 2018 er Linn Murray.

Linn Murray mottok prisen under festmiddagen i forbindelse med Regnskap Norges konferanse Overskudd 2018.

– Det er veldig stas å bli nominert. Og det skulle jo bare mangle, sa Linn spøkefullt da konferansier Heine Totland spurte hvordan det føltes.

Begrunnelse

Linn Murray er svært dedikert og ikke minst engasjert i sine medarbeideres ve og vel. Hun er en viktig ressurs for at bedriften når sine mål. I en en periode med mye sykdom og fravær internt, tok hun over lederansvaret og sørget samtidig for at kundene fikk tjenestene sine. Med en enorm arbeidskapasitet har hun tatt ansvar utover det man kan forvente, og vi er stolte av å ha en slik person i bransjen.

Vinneren av Årets Overskudd 2018 er en stor bidragsyter for at kundene også når sine mål. Hun er alltid i godt humør og bruker gjerne humor som verktøy når det korker seg litt til. Linn tar ansvar utover det man kan forvente når andre i bedriften trenger hjelp og støtte.

Linn Murray har vært ansatt i Økonomisjef til leie siden 2006, og ble nominert av kollega og fagansvarlig i Økonomisjef til leie AS, Inger Smågård. Smågård beskriver Linn som en ressursperson med arbeidskapasitet uten grenser, som alltid gjør sitt ytterste for at selskapet  skal nå målene sine, og gjerne litt til.

3 finalister

De tre finalekandidatene på scenen under festmiddagen onsdag kveld var Linn Murray (Økonomisjef til leie AS), Karl-Asbjørn Kjennerud (Sparebank 1 Økonomihuset AS) og Ola Nygaard (Jansson & Larsen). 

Prisen skal bidra til å bygge stolthet i bransjen

I forbindelse med konferansen Overskudd trekker Regnskap Norge frem og hyller en person som har vært en særlig inspirasjon for sine kolleger, som også kan være til inspirasjon for flere i bransjen. Vi ønsker å bidra til at medlemsbedriftene bygger stolthet og en kultur hvor de ansatte heier hverandre frem. 

Prisen er en coaching-pakke fra Regnskap Norges forretningsutviklingsprogram til en verdi av 30.000. 

Juryen

Juryen bestod av Regnskap Norges styreleder Peer Veiby og administrerende direktør i Regnskap Norge Christine Lundberg Larsen.