Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Regnskap Norge-podden: Hva er digital ledelse?

Regnskap Norge-podden: Hva er digital ledelse?

Hva er forskjellen på ledelse og digital ledelse? Det svarer Espen Vestli i Azets på i denne ukens episode av Regnskap Norge-podden.

24.09.20

Skrevet av  Regnskap Norge

Del

Espen Vestli gjester denne ukens episode av Regnskap Norge-podden.

Nå er episode 10 av Regnskap Norge-podden tilgjengelig i din podkast-app. Ukens gjest er Espen VestliDirektør Storkunde i Azets.  

Covid-19-pandemien har gjort digital ledelse høyaktuelt. Espen har i mange år jobbet digitalt, men opplevde at den digitale ledelsesformen fikk et høyere mål i forbindelse med koronautbruddet. Regnskapsbransjen har i denne perioden jobbet dag og natt på vegne av sine kunder. Espen mener at næringslivet virkelig forstod bransjens bidrag og betydningen av tallene: 

– Regnskapsførerne var mer populære enn gullrekka, da Sanner la frem tiltakspakke 3 en fredagskveld, sier han. 

Sammen med Christine Lundberg Larsen diskuterer han hva som fungerer og ikke fungerer ved digital ledelse. Espen deler åpent om sine erfaring og om hvordan Azets har jobbet med digitalisering og kundebehov.  

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify her 

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts her 

Hør Regnskap Norge-podden på PC her. 

Bli en sertifisert leder! 

Tiden vi er inne i har endret måten å lede på. Du må lede mer digitalt og fra distanse. Med stor vekt på individuell coaching og personlig oppfølging, gir Lederoppgjøret deg de beste forutsetningene til å utvikle ditt lederskap i en moderne tid. 

Lederoppgjøret er nå heldigitalt og går over 3 måneder à 4 moduler.  Programmet gir deg ny kunnskap om hvordan du leder deg selv, teamet ditt og organisasjonen. Du kan enkelt følge programmet, fra kontoret eller hjemme.  

Les mer om Lederoppgjøret her