Top
GP Økonomi / Bransjeaktuelt  / Få tips til kvalitetskontrollen

Få tips til kvalitetskontrollen

Kvalitetskontrollen er essensiell for bransjens faglige kvalitet og utvikling, sier ukens podcast-gjest som deler sine erfaringer og gir tips til kontrollen.

23.05.23

Skrevet av 
Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Trude Tvedt, daglig leder og statsautorisert regnskapsfører i Sherpa Økonomi, betrakter kvalitetskontrollen som en gyllen mulighet til å ta en gjennomgang av rutiner og prosesser i foretaket.

Ukens gjest har som mål å gi norsk næringsliv tilgang til dyktige økonomer – og å skape spennende arbeidsplasser. Sherpa Økonomi er derfor et kompetansehus. Hva betyr det? Og hva betyr det for kunden – og for de ansatte i bedriften? Det svarer Trude Tvedt på i ukens episode.  

Trude er statsautorisert regnskapsfører og daglig leder i Sherpa Økonomi, som fikk tittelen gasellebedrift i 2022. Hun forteller hva en gasellebedrift er, hvorfor Sherpa Økonomi fikk tittelen og hva den betyr for dem.

Kvalitet i regnskapsbransjen 

Sherpa Økonomi ble i 2022 plukket ut til kvalitetskontroll. Trude legger ikke skjul på at kontrollen var krevende, men påpeker samtidig at kontrollen er essensiell for bransjens faglige kvalitet og utvikling.  

Kvalitetskontrollen bidrar ifølge Trude til å sikre at regnskapsførerne leverer et kvalitetssikret produkt og tjenester til kundene. Kontrollen gir også foretakene en gyllen mulighet til å gå igjennom hele bedriften, snu på hver en prosess og rutine, og kvalitetssikre driften sammen med dyktige kontrollører.  

Hør ukens podcast-episode og få tips til kvalitetskontrollen.

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify    

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts    

Hør Regnskap Norge-podden på PC