Top
GP Økonomi / Our Blog  / Innlegg fra GP Økonomi  / Ledig stilling  / Vil du bli med på laget? Vi søker statsautorisert regnskapsfører!
regnskapsfører

Vil du bli med på laget? Vi søker statsautorisert regnskapsfører!

GP Gruppen sin forretningsidé er å være en one-stop-shop for næringslivet. Sammen med GP Økonomi, GP Digital og GP Marked bidrar de til verdiskapning og digitalisering innen fagområdene IT, økonomi og markedsføring, og kan levere helhetlige og gode løsninger til kundene.

 

Selskapene i GP Gruppen er i god vekst og vi i GP Økonomi opplever nå stor etterspørsel etter våre tjenester. Til daglig jobber GP Økonomi med både små og mellomstore bedrifter som ønsker å sette over sin økonomi- og regnskapsfunksjon til oss, og i den forbindelse ser vi nå behovet for å utvide staben vår.

 

Muligheter for utvikling, både faglig og personlig

Mejreme Peci har jobbet som statsautorisert regnskapsfører hos oss i GP Økonomi siden 2020. Til daglig jobber hun hovedsakelig med regnskap for de forskjellige GP-selskapene, og gjør samtidig arbeidsoppgaver for flere av kundene til GP Økonomi.

-Typiske arbeidsoppgaver for meg består av løpende bokføring, avstemminger, lønnskjøring, rapportering, kundekontakt, og når tiden er inne for det, budsjettering og årsoppgjør.

Mejreme forteller om en arbeidsplass med meget kompetente kolleger og en arbeidshverdag med høy fleksibilitet som gir gode muligheter for utvikling, både faglig og personlig.

Samtidig beskriver Mejreme et arbeidsmiljø med morsomme og hyggelige kolleger hvor du alltid vil finne en god sparringspartner.

Sammen med et godt arbeidsmiljø, ønsker hun også å fremheve ledelsen i GP gruppen.

-Ledelsen er veldig flink til å se sine ansatte, komme med tilbakemeldinger og er imøtekommende til de ansattes behov. Her er vi på samme plan og alle omtales som «kollega», hvilket viser den store tillitten de har til sine ansatte. Dette gjør at vi trives godt på jobb.

 

Et innovativt regnskapsbyrå

GP Økonomi er opptatt av å være et innovativt regnskapsbyrå med fokus på hvordan digitalisering gir store muligheter for effektivisering hos kundene. Hvilket også kommer Mejreme og hennes kolleger til gode.

Det er mange gode systemer som stadig utvikles for å forenkle og effektivisere vår hverdag. GP Økonomi er veldig «med» i den digitale utviklingen, noe som gir en stor trygghet i eget arbeid.

 

Hvorfor jobbe på GP-huset?

I tillegg til en trivelig arbeidsplass med faglig dyktige kolleger og et godt arbeidsmiljø, finnes det flere fordeler Mejreme ønsker å fremheve.

-Det er veldig fine pensjons- og forsikringsordninger, samt en meget god helseforsikring. Og så klart en fantastisk firmaleilighet på Gran Canaria.

Sammen med dette kan GP gruppen også tilby prisgunstige treningstilbud og en hyggelig felles lunsjordning på huset.

 

På spørsmålet om hun har noen råd til den personen som vurderer å søke på stillingen som regnskapsfører hos oss i GP Økonomi, har Mejreme et klart budskap:

-Hvis du er klar for nye og hyggelige omgivelser, er det bare å søke! Og så håper vi at vi får en kollega som er faglig sterk og som vil passe godt inn hos oss.

 

 

Er du nysgjerrig på stillingen? Les mer her!